Raport kwartalny Q 2 / 2008

04 sierpnia 2008
Tytuł raportu: 
Data: 04.08.2008 r.
Numer raportu: Raport kwartalny Q   2/2008
WYBRANE DANE FINANSOWEw tys.w tys. EUR
2 kwartał(y) narastająco / 2008 okres od 2008-01-01 do 2008-06-302 kwartał(y) narastająco / 2007 okres od 2007-01-01 do 2007-06-302 kwartał(y) narastająco / 2008 okres od 2008-01-01 do 2008-06-302 kwartał(y) narastająco / 2007 okres od 2007-01-01 do 2007-06-30
Przychody netto ze sprzedaży produktów, towarów i materiałów505 616526 278145 392136 745
Zysk (strata) z działalności operacyjnej16 1329 0944 6392 363
Zysk (strata) przed opodatkowaniem4 5542 6721 310694
Zysk (strata) netto4 8731 5801 401411
Przepływy pieniężne netto z działalności operacyjnej2 478-2 145713-557
Przepływy pieniężne netto z działalności inwestycyjnej-20 079-18 750-5 774-4 872
Przepływy pieniężne netto z działalności finansowej26 30412 3347 5643 205
Przepływy pieniężne netto, razem8 703-8 5612 503-2 224
Aktywa, razem889 823872 947265 286231 809
Zobowiązania i rezerwy549 166559 566163 725148 592
Zobowiązania długoterminowe146 280104 74443 61127 815
Zobowiązania krótkoterminowe314 972392 70493 904104 283
Kapitał własny340 657313 381101 56183 218
Kapitał zakładowy17 47517 4755 2104 640
Liczba akcji (w szt.)8 737 5008 737 5008 737 5008 737 500
Akcje własne do zbycia (w szt.)725 441725 441725 441725 441
Zysk (strata) na jedną akcję zwykłą (w zł/EUR)0,560,180,300,22
Wartość księgowa na jedną akcję (w zł/EUR)*41,6538,5211,5710,23
Zadeklarowana lub wypłacona dywidenda na jedną akcję (w zł/EUR)0000
*Dla obliczenia wartości księgowej na jedną akcję kapitał własny został powiększony o wartość akcji prezentowaną w kapitale własnym ze znakiem ujemnym.
Raport powinien zostać przekazany do Komisji Nadzoru Finansowego, Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. oraz agencji informacyjnej zgodnie z przepisami prawa

W celu zachowania najwyższej jakości usług wykorzystujemy informacje przechowywane w plikach cookies. Zmiany zasad korzystania z plików cookies można dokonać w ustawieniach przeglądarki. Przeczytaj więcej o cookies.